újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Kérdezd a férfit

Mi lenne az az igazi meglepetés számotokra amire vágytok feleségetektől, párotoktól...(elmondani neki nem meritek vagy nem akarjátok, de vágytok rá...) mindegy milyen alkalom, úgy általában.

Felhasználó Válasz Dátum
Lakyluck A nő a birtoklási és megtartási ösztöne miatt nem szívesen osztozik a párján. A rutinossá ellaposodott együttléteken változtatni szándákozóknak igazán nem is arra kell törekedni, hogy a létszámot növeljék a lepedőn. Mert nem nem térül meg a fáradozás, sőt visszagondolva kellemetlen érzéseket keltenek, ha csak az unszolás miatt adta be valamelyik fél a derekát.
A szerelem-oltár helyszínének változtatása /(természet lágy ölén, wellness helyeken, nem csak a hálószobában, autóban, kölcsönkért lakásban,stb./ is meglepő fordulatokat okoz. Jobb híján érdemes ellátogatni egy swinger hotelbe a párunkkal. A hangulat és a vizuális élmény megsokszorozza a saját párunkkal való gyönyört a magunkra zárt szobában.
2010. május 12. 08:27
Profán Sok minden eszébe juthat az embernek, de ez a hármas dolog szerintem minden férfit izgat. Lehet, hogy csak egy alkalomra kipróbálni, de akkor is érdekes lenne.
Már pedzegettem az asszonynak, de nem harpott rá a témára. Pedig a hármasnál arra kell vigyázni, hogy kine maradjál belölle.
2010. május 11. 08:10
Kérdező Kedves matyómacsó...te nem válaszoltál a kérdésre;-)) 2010. május 9. 09:59
matyómacsó Kedves kérdező, ha jó figyelted barraqda hozzászólását az is benne volt, hogy "jelenleg ennyi". Fog még ez változni a többiek irányában. ;-) 2010. május 9. 09:40
Kérdező Azért ugye megértitek hogy nekem barrayda válasza a legszimpatikusabb?:)))...(és a legönzetlenebb is) 2010. május 8. 22:41
Joe48 ja még 1 nő!!!
nalunk férfiaknál ez nem 2x50 mint barraqdánál
hanem 2x 110
2010. május 8. 22:38
himi +1nő:-))))
Kinek nem az???
2010. május 8. 22:35
Pinokkió Majdnem, mint Devil:
Nyert a lottón, felezünk, viszont ő szeretne új életet kezdeni. ;)
Mivel a nejem nem lottózik, erre kicsi az esély, ezért megelégednék azzal is, ha beállítana KÉT barátnőjével az egyik este, hogy drágám, ma hármasban csináljátok, NÉLKÜLEM!
Na erre még kisebb az esély, mint a lottó ötösre :(
2010. május 8. 20:18
barraqda Amire igazán vágyok...és kifejezetten tőle? hmmm... Fenomenális lenne, ha egy pár napra ki tudná kapcsolni a mobilt, és eltenni a legmélyebb fiókunkba, és mindenféle ismerős/barát/ellenség/főnök/tanár nélkül kicsit gondtalanul élveznénk az élet "felelőtlen", de édes oldalát... jelenleg ennyi.

(Tyű, Devil, ez aztán elgondolkodtató. Szóval vagy evezzen más vizekre szegény asszony, vagy ha marad, akkor hozzon magával plusz csemegét? szegény :P Biztos nem gondolod te ezt teljesen komolyan...:) apropó...miért vágyik annyira mindenki a hármasra? gondolj bele... megoszlik a figyelem, amit nyújtani tudsz. inkább megmaradok a 100%-nál, mint a fejenkénti 50-nél.. ;) )
2010. május 8. 11:47
Devil Nyert a lottón, felezünk, viszont ő szeretne új életet kezdeni. ;)
Mivel a nejem nem lottózik, erre kicsi az esély, ezért megelégednék azzal is, ha beállítana a barátnőjével az egyik este, hogy drágám, ma hármasban csináljuk.
Na erre kb. ugyanakkora az esély, mint a lottó ötösre :(
2010. május 7. 21:49
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: