újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Kérdezd a férfit

fiuk! Mennyire jut eszetekbe az 'ex'? Mennyire tudnátok elcsábulni, ha olyan a helyzet?? Hallgattok róla az asszony előtt, ha találkoztok/beszéltek? :-)

Felhasználó Válasz Dátum
Kérdező barraqda, te hogy tudtál jóban maradni az exekkel?
Devil? hogy érted ezt?
matyó! leütésre? csak mert hosszan írnak. Írj te is hosszan, azt szeretjük :D
Joe! bajba kerülnélk? ;)
Stallion! nem szééép. :( nem trófeák vagyunk
2010. május 21. 14:37
Joe48 nagyon
mint a sír
2010. május 20. 00:40
Stallion Az ex kilőve, képletesen a trófeája már a falamon. Sok vad szaladgál még a réten. 2010. május 19. 21:25
Devil Az ex? Rémálmaimban. Az exex? Hát, az megérne egy kis ajtócsapkodást, de nem szabad említenem, tuti a pár nap durci. :( 2010. május 17. 13:20
jani Aminek vége, azt lezártam. Nem tudnék elcsábulni. 2010. május 15. 18:32
Pinokkió Én "szerencsés" barátunk mellé állnék, néha jól jön a backspace használata is ;-) 2010. május 15. 18:09
matyómacsó A két előttem szólót valószínű leütésre fizetik :-) Rövidebb leszek: inkább egy next, mint egy ex. 2010. május 15. 12:39
Lakyluck A tiszteletre méltó "barraquda" után mit is mondhatnék, csak is ettől eltérőt.
A mormon vallásomnál fogva és a férfi ösztönöm miatt nem tántorít el ilyen kihívás sem, bár magam nem szoktam kezdeményezni az ex-eimnél.
Szerintem nincsen annál kellemetlenebb szitu, mint egy hölgyet visszautasítani, főleg akkor ha a lelkünkben már korábban helyett kapott és tudjuk ezzel gesztussal rengeteg feszültségtől, fájdalomtól mentesíthetjük őt.
A méregtelenítő, feszültséglevezetés nekem sem közömbös.
Amit megjegyeznék: Ne feledjük, a Nő és a férfi értékrendje merőben különböző!
2010. május 15. 12:37
barraqda Én általában jó kapcsolatban maradtam az exeimmel. Nem maradt bennük (és bennem sem) tüske, egyszerűen nem tudnék már rájuk úgy tekinteni, mint potenciális "nőkre". Bocsánat, ez szexista volt, úgy értem, nem jutna eszembe álmodozni rajta, mi van a szoknyájuk alatt, stb-stb.

Van ugyan egy kivétel, a legutolsó exem (nem a szoknyás rész alól képez kivételt). Hosszú kapcsolat volt a miénk, és egy pár írásomban már tettem rá utalást, hogy kedves nejemmel úgy jöttünk össze, hogy mindketten már jó ideje együtt voltunk az exeinkkel. Így érthető, hogy maradt tüske, hiszen rettenetes, ahogy megoldottuk a dolgokat, de ez már a múlt része.

Hogy visszakanyarodjak a kérdéshez, szerintem, aki igazán szereti a párját, annak ő a jelene, és az égvilágon semmit sem jelent, hogy a múltban mi történt. A múltbeli érzések nem törhetik át a jelent, ha igaziak és őszinték, ilyen egyszerű. A képlet is egyszerű: Nem csábít el más nő, így nem csábít el az ex sem, hiszen ő is "más nő". Tanulságnak még hozzátenném, hogy régebben úgy voltam vele, hogy konfliktuskerülő megoldás, ha nem beszélek arról, ha esetleg találkoztam/beszéltem egy ex-szel, de idővel megtanultam, hogy jobb szépen elmondani, amolyan "képzeld szívem, ilyen volt a napom"-szinten, mert sok félreértést elkerülhetünk így. Elvégre, nem jelent semmit...
2010. május 15. 11:54
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: