újabb események régebbi események további események
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

A NŐ (WIKIPÉDIA) :-)

2011. szeptember 25.

Vissza a naplóhoz

SAJÁT KÚTFŐBŐL!

,,Az ember az élővilág legfelsőbb rendű élőlénye: gerinces, eleveneket szül, és azokat saját emlőjéből táplálja. Szemétség, hogy mégis ő kapta az 2-es személyi számot!

* KÜLALAKJA
Akár csak a férfi egyedek, a nők magassága és szélessége is rendkívül változatos. Egy adott életkor és az elsárkányosodás folyamata alatt, után tapasztalható meg igazán a női nem miben léte. A férfiakkal ellentétben a nők végtagjai nem játszanak kiemelkedő szerepet külalakjuknál. Illetve, csak a kezük. Alkalmanként, amikor megkérik… mert a pasié már elfáradt? Sokkal inkább a törzs és az azon elhelyezkedő két szerv ( az m+m, mell és a muff) a mérvadó. Az előbbinél a minél nagyobb, utóbbinál a minél kisebb az ideális. A női egyedek nem viselnek szarvakat, viszont adódó alkalommal szívesen elhelyeznek egyet-egyet aktuális párjuk homlokán. Míg a férfiak kategorizálásánál az izomagyú, bőrfejű, és a férjnek jó lesz kifejezés dívik, addig a férfiak szerint a nők is három csoportba oszthatók. A fekete a vörös és a szőke nő. Amíg a fekete és a vörös nők azért izgatják a férfiak fantáziáját, mert meg akarják dugni őket, addig a szőkék azért, mert őket is!

* ELŐFORDULÁSA
A nőket is meg lehet találni a világ minden részén. Láthatók mindenhol. Az arab világban, - köszönhetően a burkának -, kicsit nehezebb. Régebben a nő legfőbb elfordulási helye a konyha volt. Az utóbbi évtizedekben azonban fellelhetők már a futballpályák lelátóin, hordón, szószékeken, félvad állapotban bárszékeken, és a pasik farkán is.

* EGYEDFEJLŐDÉSE
Minden nő nőnek köszönheti az életet. ( Hogy meddig…a kutatásoktól függ? ) Eleinte újszülött, bébi, csemete, csöppség, babuci a kislány neve. Ebben a korban szentül hiszi minden nőnemű egyed, hogy ő a királylány. Sokáig abban a hitben van, hogy csak a megfelelő békát kell megcsókolnia és a hófehér herceg négy herével - az összes ingatlanával, kocsijával és bankszámlájával együtt - már az övé is. Ezért, amíg kiskorú, nagy figyelmet szentel a biológia tantárgy hüllők és kétéltűek fejezetének. Később már csak illeti ezekkel a jelzőkkel a férfit. Már ebben a korban sem álmodozik tűzoltóról. Vadakat terelő juhászról, meg végképp nem. Imádja a romantikus meséket. Főleg ágyban, és főleg azokat, amiket hallani akar. Ha a kislány szerencsésen túljut a leányzó, lány, csaj, fiatalasszony, nőci, csajszi, kiscsaj, lányka, hölgy, kisasszony, bakfis stádiumokon, a fejlődés megállíthatatlanul továbbsodorja, és lehet belőle nő, hölgy úrhölgy, kisasszony, nőszemély, hölgy, mama - régebben elvtársnő, bajtársnő is lehetett, ma már ez kizárt - vagy nej, feleség, hitves, társ. Egy idő elteltével kurva, büdös kurva vagy a vén kurva kifejezést is ráaggathatják.
A pasi szerint az a kurva aki mindenkivel, és az a büdös kurva aki mindenkivel, csak épp vele nem. A vén kurva kifejezést pedig az idő múlása hozza magával.

* TERMÉSZETE
A nők eredendően jólelkű, melegszívű, önzetlen, nemes, jóságos, jó, jóindulatú, nagylelkű, készséges, segítőkész, szíves, figyelmes, tapintatos, előzékeny, jóakaratú, nobilis, kegyes, aranyos, emberi, gáláns, tiszta szívű, humánus, emberközeli teremtmények. Általában a másik nem megismerése előtt.
Megismerés után azonban igyekszik kihasználni a teremtés koronáit. Főleg, ha szerelemes lesz a szegény pára, és feleségül veszi. Akkor jaj a férfinek! Kíméletlen, diktatórikus, agresszív, harcias, offenzív, támadó, bántó, erőszakos, kizsigerelő, és kizsákmányoló némberré válhat. Azt mondják, hogy házasságkötés után a legtöbb női egyed ezen a metamorfózison! Persze némelyik nő már gyárilag magában hordozza ezeket a tulajdonságokat.
Egy szerelmes, odaadó nő a férfi számára a legvonzóbb látvány. Két szerelmes, odaadó nő a férfi számára a szexuális ábrándok netovábbja!
Az életkor és a kapcsolat előrehaladtával a nő természete negatív irányban változhat.
A csipkés, francia szabású fehér neműket egy idő után felválthatja a vastag, fehér, gyapjú bugyi, és a nem szőrtelenített láb. Elalvás anélkül, hogy próbálná egy kis szexre bírni partnerét. Rosszabbik esetben - fiatalságát megőrizvén – vastag rétegben felvitt, ránctalanító krémmel az arcán tölti az éjszakát.
A nő kiöltözik, ha dolgozni megy, ha vásárolni megy, ha meglocsolja a virágot, ha kiviszi a szemetet, ha felveszi a telefont, ha olvas, ha megnézi a postaládát… Ellentétben a férfivel, aki csak akkor öltözik ki, ha esküvőre vagy temetésre megy, esetleg, ha meghal.
Megjegyzem az elveszett Paradicsom nem Éva pákosztosságának következménye, hanem kíváncsisága. Kíváncsi volt, hogy kap-e annyi örömet a lábatlan, hosszú és vastag kissé nyálkás 120 centis tanácsától, mint a lábatlan, hosszú és vastag, kissé nyálkás 20 centistől?
A nőnek is van humora, csak nem mindig hordja!

* TÁPLÁLKOZÁSA
A nő is mindenevő. Bár a nők - AZON kívül! – nem mindent vesznek be. Egy okos asszony mindent meg tud etetni az urával! Még akkor is, ha ő nem eszik, mert fogyókúrázik. A magyar háziasszony szerint a férfit a gyomrán keresztül lehet megfogni, de az igazi nők tudják, hogy nem árt kicsit lejjebb kezdeni a fogdosást.

* FELHASZNÁLÁSA
A nő az élet minden területén igen hasznos és felhasználható. A házon kívül és a házon belül is a konyhában, a nappaliban, a hálószobában. Ha a nő elég alacsony, és kockafejű, akkor asztalként is remekül funkcionál. Térdepelése közben biztonságosan megáll a fején a söröskorsó.

* ÉRDEKLŐDÉSI KÖRE
Mi érdekli a nőt? A divat, az ékszerek, a parfümök, a steksz és a szex! Valamint az új postásfiú kemény feneke, és a honnan van a Kovácséknak új autója? – kérdésre kapott válasz. A nők szeretik a macskákat, hasznosítják a tőlük tanult pár tulajdonságot, mint pl. az odabújás, dorombolás. Imádják a kisebb és a nagyobb testű kutyákat is, mérettől függetlenül, általában ugyanazon elgondolásból….
A nők a legszerényebb teljesítményük után is, - ha elragadott dicséretet nem is -, de egy kis brillköves gyűrűt vagy egy nercbundát mindenképpen elvárnak.

Miért is fukarkodnátok kedves férfiak? Hiszen meg vagyon írva: "Minden nőt nem lehet a magatokévá tenni, de törekedni kell rá!”

Szép napot!
pusz :))

A bejegyzést írta:

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Zsizsik

Szia Juli!

kössz....ez szuper lett :D Grat.

Puszi, Zsizsik

Köszi,
puszi :))

megtekintés Válasz erre:

Szia MindenhatÓ!

Ezt én írtam. Pár nappal előbb a naplómban jelent meg a férfi leírása, annak alapján alkottam. Azt neten kaptam.

Kellemes napot neked!
Pusz
Juli :))

Ahh, keresem....
Szia Juli!

kössz....ez szuper lett :D Grat.

Puszi, Zsizsik

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ

Volt egy pár tippem, hogy ki írhatta. Nem jött be. Megleptél. Jó, de jöhet a pasi leírása....

Szia MindenhatÓ!

Ezt én írtam. Pár nappal előbb a naplómban jelent meg a férfi leírása, annak alapján alkottam. Azt neten kaptam.

Kellemes napot neked!
Pusz
Juli :))

megtekintés Válasz erre: Bianka

Hát ez nagyon jó. Te írtad? Nagyon jó:D

Szia Bia!
Ezt igen! A férfiről szólót azt nem, azt kaptam. :-))

Szép napot!

Pusz
Juli :))
Volt egy pár tippem, hogy ki írhatta. Nem jött be. Megleptél. Jó, de jöhet a pasi leírása....
Hát ez nagyon jó. Te írtad? Nagyon jó:D
Nagyon tetszik!!!

:)

Puszi,

L.
nem hiszem, hogy bármi különbség lenne férfi és női gondolkodás, vágyk
ak, célok, igények, stb. között - kivéve persze egy bizonyos dolgot. ez meg olyan, hogy önmagában véve nem ér semmit, csak a kettő együtt.
Szia Julika! Érdekes gondolatok:)

Pusz Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: