újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

A sündisznó! javított változat!

2011. november 18.

Vissza a naplóhoz

Gyöngyöző kacagás hallatszott az udvar felől, két szép fiatal lány és egy három-négy éves kisfiú játszadozott egymással.
Nyár volt jó meleg, akkor még nem voltak olyan meleg napok mint mostanában, de meleg volt, a kisfiú boldogan kerülgette a lányokat akik néha elkapták és magukhoz szorították, megvagy csibész megvagy, tényleg csibész volt szeretett a lányokkal incselkedni, a lányok meg vele.
Csodaszép kisfiú volt, hatalmas égszínkék szemével és göndör szőke hajával,és a gyerekkor bájával hódított a fiatal lányok körében!
Volt hogy ezek a tündéri lányok négyen öten, átcsalták magukhoz és mindenféle hülyeséget megetettek vele, tetszett nekik hogy ez a csöpp lurkó mindenre kapható volt, dédelgették szeretgették, etetésnél a menü, sült gupi és sült szifó volt különféle saját maguk kreálta pogácsák kíséretében, a kisfiú szerencsére ezen a tortúrán is átesett mindenféle károsodás nélkül.
A kisfiú nagyon szerette az állatokat, főleg a sündisznókat, mert ezek a számára igen nehezen megszerethetők voltak mivel szúrós tüskékkel áldotta meg őket a Teremtő, nem hagyta nyugodni a dolog, akkor is megsimogatóm ha szúr gondolta, lakott a kertben egy sündisznó család, éppen kapóra arra járt egy, nosza meg vagy te szúrós, hála a sündisznó mama szelíd volt és enyhe morgással nyugtázta a kisfiú közeledését.
Megpróbálta megsimogatni, de nem ment mert szúrt, cselhez folyamodott, mi volna ha oldalról próbálná meg, úgy is volt oldalról alányúlt a süni arra dőlt, most a másik kezével a másik oldal alá nyúlt, a süni most arra dőlt, kezével váltogatva hol ide hol oda nyúlkált a süni alá, a süni meg adta magát, már nem dőlt semerre sem, a kisfiú a győzelem mámorában simogatta a sünmama hasát, ami nem szúrt hanem finom meleg és puha volt.
A kisfiú boldogságtól repesve mesélte el a lányoknak a sündisznó felett aratott győzelmét!

A bejegyzést írta: bendeguz

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Ezt a hozzászólást törölte a moderátor

Köszönöm!
Ja csak annyi hogy abban az időben volt, hogy egy nem igazán szép lány 2-forintért az iskola egy elhagyatott helyén mutogatta a punciját, kb két hétig gyűjtögettem rá! Akkor egy zsemle 20fillér volt,asszem!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: