újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Apró örömök megérnek itt is egy mesét

2011. január 15.

Vissza a naplóhoz

A cikk írója Lakyluck.

Írása hozzászólást generált részemről, amit most megosztok másokkal is, akik ide tévednek és olvasnak.
Rendkívül élveztem az előadásmódját, ahogyan leírta azt a kis ártatlan malőrt, amit átélt egy buszon utazása alkalmával, amikoris a busz sofőr egy hirtelen fékezése következtében az egyik utas, egy „bombázó” mellei (az író ezt igen színesen körülírva elemzi), a homlokát súrolták. Ábrándozásai valóra váltak percekre ezzel az ártatlan balesettel.

A szituációt annyira beleérzően tudta előadni az író és olyan őszinteséggel, hogy viszonzást érdemel. Még akkor is, ha egy másik ember nem pozitív élményként élt át egy hasonlót. Az írás élvezetéért cserébe, magamat nem kímélve.

Hozzászólásom:

„Engem megint lenyűgöztél. Eszméletlen jól írsz. A szitut el tudom képzelni. Sajnos én ilyen sztorival csak ellenkező előjellel tudok szolgálni.
Sokan már ismernek, eléggé szókimondó vagyok, magamat, olykor másokat sem kímélve.
Velem másként történt. Az illető úr valószínű rossz passzban lehetett, amikor hirtelen lefékezett a busz és én igaz nem elölről, hanem hátulról, de nekiértem. Biztos nem voltam rá kellő hatással, mert megkért, kapaszkodjak jobban. :-(
Hát ilyen is van, meg olyan is. Felháborodva mondtam, - Csak nem képzeli, hogy szándékos volt? - Ó az ártatlan női lelkem.” :-)

A bejegyzést írta: zsoltne.eva

Hozzászólások

időrendi sorrend

Nem gondoltam arra, ha kiteszem ezt a naplóba írt szösszenetet, ekkora ellenállásba ütközöm. Egy ártatlan sztori mindössze, és lám mi mindent hozott a felszínre. Sértődéseket - amiről szegény író nem is tudhat -.
Már azt sem tudom, ki javasolta, olvassam Lakylukot, vagy Baraqdajt. Megtettem. Érdemes volt. Igaz az íráson keresztül újra fellobbantak a tüzek, amelyek addig csak lappangtak.
És milyen kíméletlenek. Egymást túlpörgetve, egymást megerősítve. Nem tudják, hogy ezzel nem lehet célt elérni? Osztályzás, mint az iskolába? Kaptam én már egyest, azt sem indokolták, de ott tudtam miért kaptam. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: