újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

BARÁTOM EMLÉKÉRE

2012. február 29.

Vissza a naplóhoz

A mai naplómnál hullanak a könnyeim mert elvesztettem ma hajnalban barátomat, kutyás barátom elment mély fájdalommal teli üzenetet kaptam nem értem, bár nem tudom próbáltam neki segíteni de sajnos nem sikerült se nekem se senkinek, nagyon sokat támogatott legelőször kerestünk valamit a neten és Ő volt az első aki kereste velem együtt aztán fokozatosan barátsággá alakult az életünk nem gondoltam hogy utolsó levele beszélgetése után itthagy!!!!! Hogy tehetted ezt?????? Miért dobtad el fiatal életed????? - ezen gondolkodom a levél óta melyet egy hozzátartózójától kaptam.... MEGHALT A SZERELEMÉRT, a csajért akit szeretett Istenem!!!!!

KÉRLEK BARÁTOM ODAÁTRÓL VIGYÁZZ RÁNK , KUTYUSKÁDRA AKIT IMÁDTÁL ÉS MINDEN EMBERRE EZEN A VILÁGON SZÓLJ NÉHÁNY SZÓT ODAÁT.....

http://youtu.be/xLJhd0QBilM

A bejegyzést írta: Orsolya

Hozzászólások

időrendi sorrend

Nem tudom felfogni hogy nincs.... idő kell és amai nap után elég volt:((((( a fájdalomból köszi nektek

Orsolya
Nagyon sajnálom :-( !
Kedves Orsolya!

Szomorú veszteségek érnek minket, de aki egyszer is megérintett, az velünk marad örökre. Mindegy hová távozik. A részvét emlékezés. Az emlékezet pedig szeretet.

Pussz, Tündér
 
Sajnálom... :(
Ma hajnalba ment el... nagyon sokat segített és ha létezik férfi nő barátság hát ez az volt, soha nem fog nekem írni többet... nem lesz mellettem.... de remélem odaátról vigyáz majd mindenkire most gyújtok gyertyát érte köszönöm Évi most elkocogok gondolkodni.... puszillak
Sajnálom! Ismeretlenül is de szomorú, tragédia? Fiatal mint mondod és közel állt hozzád. Nagyon nehéz ilyenkor! Én tudom!

Részvétem Orsolya!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: