újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra
19:18
Virág új cikket töltött fel
22:32
AGaqhyUnO regisztrált a weboldalra

Domina horoszkóp december 12-18.

2011. december 12.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Biztos, hogy jó ötlet most fontos döntéseket hozni a munkahelyével kapcsolatban? Manapság már nem könnyű ugrálni egyik helyről a másikra. Arról nem is beszélve, hogy mennyire az őrületbe kergetné a családtagjait, ha otthon maradna, mint harmadik lehetőség a két szék közül a pad alá variációjában. Ön sehol se tud megmaradni a fenekén?


Bika (ápr.21-máj.20.)

Ne hagyja, hogy a családtagjai kihasználják! Nem elég, hogy elkényezteti őket, és mindent Ön intéz helyettük, még anyagilag is leszedhetik. Szokták mondani, hogy ne adja ki magát, de azt kéne mondanom, hogy ne adja ki minden vagyonát. Kész a karácsonyi bevásárlás? Kifuthat az időből!

Ikrek (máj.21-jún.21.)

Már megint a könnyebbik utat nézegeti? Bizony a stricik könnyen élnek, de veszélyesen. Valami kevésbé kockázatos életutat válasszon, mert veszélybe sodorhatja a családját. Egy régi szerelme Önről álmodott, és ez felbolygatta a lelkét. Figyelje a visszajelzéseket, mert nem mindig rossz a felmelegített töltött káposzta se.


Rák (jún.22.júl.22.)

Ha nagy utazásra készül, tartalékoljon az energiájával, hogy ne betegen kelljen élveznie a kiérdemelt pihenést. Párkapcsolatára is vigyázzon, ha van, mert elorozhatják élete szerelmét. Ugyanakkor egy új, izgalmas találkozás is van a láthatáron. Nyissa ki a szemét! Attól, hogy valamiről nem vesz tudomást még jelen van. Fejezze be végre a struccpolitikát!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Jellemző, hogy megint túlhajszolja magát. Itt a karácsonyi szabadságolások ideje, pihenjen többet és fordítson nagyobb figyelmet a családjára, mert könnyen a fejére nőnek, és akkor már nem Ön lesz a király. Tervezzen be közös kikapcsolódásokat!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Most a kora téli estéken jól lehet együtt mozizni a családdal vagy a barátokkal. Csak az édességgel vigyázzon, mert a karácsonykor felszedett kilókat néha nyárig sem sikerül leadni. Ugye nem akar elhízni? A punnyadást néha váltsa fel testmozgásra. Van már konditerem bérlete? Talán ideje lenne, ha még nincs!


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Lehetséges, hogy hamarosan olyan családtagjával sikerül találkoznia, akit rég látott. Használják ki az időt egymás újra megismerésére. Ha most több időt fordít a testmozgásra, azért a lelki életet se hagyja ki. Mikor volt utoljára templomban? Tervezi a karácsonyi éjféli misét? Melegen ajánlom.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Már megint túl sokat dolgozik, és nincs ideje a barátaira. A barátságokat ápolni kell, ahogy a családi kapcsolatokat is. Ne engedje, hogy más rovására menjen a túlfokozott munkatempó! Legyen észnél! Néha hallgasson a szívére is! De mit beszélek? Van Önnek szíve egyáltalán? Lassítson, vagy megint beteg akar lenni?


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Megvette már a karácsonyi ajándékokat? Ugye tudja, hogy a saját készítésűeknek van a legnagyobb értéke? Ha párkapcsolatban él, elmélyülhetnek az érzései. Az elkövetkező időszak ragyogóan alkalmas arra, hogy számot vessen az életével. Biztos, hogy a legjobb helyen van most? Talán új csábító is van a láthatáron?


Bak (dec.22-jan. 20.)

Most megint nélkülözhetetlennek érzi magát, de végre el kéne ismernie, hogy csak a segítői miatt ilyen sikeres. Higgye el nem áll meg Ön nélkül a világ, maximum lelassul. Adjon kisebb feladatokat másoknak, akkor mindenki jól jár és Önnek is több ideje marad a családra és a barátokra. Ne legyen fafejű! Néha engedjen a párjának és ne hanyagolja el, nehogy megunja Önt és felcserélje egy szex isten/nő/re!


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Rég várt elismerésben részesülhet a héten, és dicséretek sokasága lepheti meg. De ne tunyuljon el benne, nem ülhet a babérjain! A párkapcsolatában is tegyen többet, ha azt akarja, hogy jól működjön. Ha egyedülálló, akkor a karácsonyi időszakban belefuthat egy másik magányos személybe. Vigyázzon! Nem mind arany, ami fénylik!

Halak (febr.20-márc.20.)

Megvette az összes karácsonyi ajándékot már? Nézze át a listáját, mert, ha kihagyott valakit, abból nagy balhé lesz és Ön kerül a halászlébe. Legyen óvatos a fertőzésekkel is, mert megkaphat valamit karácsonyra, és az nem lesz ajándék. Legyen türelmes a szeretteivel! Nem csak Ön lehet fáradt!

Kép: internet

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
Én sehogysem szeretem a töltött káposztát, rettentően hizlal. :))
:) Kedvezel a vízöntőknek? Örülök neki :) Látom, jó hetem lesz!

Köszi: A
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: