újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra
19:18
Virág új cikket töltött fel
22:32
AGaqhyUnO regisztrált a weboldalra

Domina horoszkóp november 21-27.

2011. november 21.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Most előbbre juthat a munkában, ha kellően hajlékony a gerince és képes behódolni a főnökének. Idegileg ez kimerítheti, amitől otthon a szokásosnál is elviselhetetlenebbül fog viselkedni.Vegyen be egy nyugtatót, vagy keresse ki valahonnan, hogy mit is jelent a diplomatikus kifejezés!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Borzasztóan nehéz úgy szenvedélyesnek lennie, hogy ne akarja a másikat "bekebelezni, leigázni". Fogadja el, hogy nem mindenki az Ön kedvesét nézi ki magának, és ne legyen olyan féltékeny! Ne csak otthon, hanem a munkahelyén is törekedjen a harmóniára.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Igazi kis sztahanovista a héten. Szereti a munkáját és ez örömmel tölti el. Magánéletébe is beköszönt a harmónia és az idill. Kedves és figyelmes, még egy régi barátja is visszacsöppenhet az életébe. De meddig maradhat minden így? Amilyen szeszélyes általában, biztos rosszabb lesz a következő hete.


Rák (jún.22.júl.22.)

Elege van abból, hogy rablánc van a bokáján. A munkahelyén teljesíthetetlen követelményeket támasztanak Ön elé, amiből már baromira elege van. Már megint ki van éhezve a giccsesen csöpögős romantikára. Könyörgöm... Mikor lakik már jól???


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Ha végre kulturáltan szavakba öntené az elvárásait és nem csak artikulálatlanul üvöltözne az Ön körül élőkkel, akkor nem kellene tartania az utálatuktól. Heti tanácsom, amit úgysem tud betartani, hogy NE legyen idegbeteg! Nem biztos, hogy a munkahelyén ennyit kellene tolerálnia.


Szűz (aug.24-szept.23.)

A héten szétesik, mint a 40 éves Trabant. Annyira rendszerető, most mégis könnyen eluralkodhat a káosz Ön körül. Sokszor lenyelte mostanában a véleményét, és a kimondatlan szavak most mételyként fertőzik. Húzzon el otthonról, vagy csak legyen egyedül, hogy nyugodtan rendezhesse sorait.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

A múlt heti romantikázós kedve folytatódhat, bár könnyen kiakadhat azon, ha párja nem harcra kész abban a pillanatban, ahogy Ön táncra szólítja fel. Mi lenne, ha egyszer nem kiosztaná a fejét, hanem elmondaná, hogy mennyire fontos Önnek? Többre menne...


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Tabula rasa! Öntsön tiszta vizet a pohárba, és mindenkivel próbálja tisztázni a régi sérelmeket. Az még jobb lenne, ha mindezt nem indulatból és az Önre oly jellemző iróniával tenné. Akkor biztosan hatásosabb lenne ez a "megtisztulás".


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Még nincs itt az év vége, mégis jót tehet, ha egy picit átnézi és átértékeli az életét. Biztos, hogy minden frankó Ön körül? Úgy döntsön, hogy évekre elszúrhatja most az életét, vagy elvesztheti akár a párját is. Változtasson, de ésszel!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Legszívesebben elvonulna egy hangszigetelt szobába és kirakná az ajtóra a Ne zavarjanak! táblát. Szeretne egyedül lenni, és ezt valamilyen formában a környezete tudomására hozni. Ezzel a viselkedéssel szinte biztos, hogy vérig fog sérteni egy-két embert, de legalább a célját eléri vele. Többet nem fogják zaklatni!


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Egyszerűen nem szabad halogatnia azokat a dolgokat, amiket a háta közepére kíván. Vegyen erőt magán és essen túl rajtuk! Sok tennivalója lesz! :))) Seperje ki a magánéletéből is a szemetet! Egy bizonyos ember már annyiszor eljátszotta a bizalmát, ideje lenne végleg megszabadulnia tőle!


Halak (febr.20-márc.20.)

Belebetegszik lassan abban, hogy nem tudja a szenvedélyt vagy a biztonságot válassza.Ne tépelődjön már annyit a szerelmi életén, hisz most nem áll döntés előtt. Ha még eddig nem kötelezte el a magánéletében magát, úgy ezen a héten sem fogja. Most megtérül a munkába "feccölt" energiája, és ettől olyan lesz mint a felhúzható nyuszi.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Bianka

Elolvastam a nyilast is, köszi a figyelmeztetést:)

Egy kis zenei aláfestést is küldök a gondolkodáshoz. Én elaludtam rajta.
Az alvás is a meditáció egyik fajtája?
http://www.youtube.com/watch?v=IZ3NX3SsdEQ
Elolvastam a nyilast is, köszi a figyelmeztetést:)
Soha:D

Jó, h. ki vok éhezve, mikor mindig csupa bunkót sodor elém a sors:)

A munkahelyemet eltaláltad. :D Bár nem teljesíthetetlen, de egy bolondokháza:P

megtekintés Válasz erre: Horoszkóp

Nem emlékszem, hogy bárkit is házimunkára biztattam volna!!! :)
D.

Csak háztáji meló.... :) sepregetek kicsit... :)

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Akkor ki fog engem felizgatni? :-)

Magad Uram, ha szolgád nincs!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
D.
Akkor ki fog engem felizgatni? :-)
Wooow Dominka!
Végre valami jót is írtál szegény baknak;-)
Köszi, sértek! Lehet válogatás nélkül?
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: Ailet

Nagytakarítást javasolsz? Na akkor kezdjünk hozzá.... :)

Nem emlékszem, hogy bárkit is házimunkára biztattam volna!!! :)
D.

megtekintés Válasz erre: Zsizsik

Wow....!Nincs kegyelem :)

Nincs!
D.
Nagytakarítást javasolsz? Na akkor kezdjünk hozzá.... :)
Wow....!Nincs kegyelem :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: