újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp október 24-30.

2011. október 23.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Félelmetes ez a lazaság! Olyan, mint a verhó-lánc! (nem tudom mi az, de sokszor hallottam már ezt a kifejezést!) Igazi cukipofa lesz a haverokkal, de még a társával is! Lehet, hogy ez nem csak attól van, hogy a hétvégén sikerült végre pihennie, hanem aljas módon manipulálja a környezetét?


Bika (ápr.21-máj.20.)

Ön annyira, de annyira unalmas alak. A megtestesült felelősség, pontosság, józanság. Miért akar mindig unalmas, szürke alak lenni? Próbáljon már kitörni ebből! Itt az ideje, hogy magasról tegyen egy-két "barátjára", akik egyáltalán nem fognak hiányozni az életéből. Elég nyugodt hétre számíthat, de előfordulhat az is, hogy felbőszül, amikor elhúzzák Ön előtt a piros rongyot.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

A munkahelyén korlátoltnak, vagy sült-bolondnak nézhetik a hét elején, mert senki nem tudja eltántorítani elhatározásától, még ha az a világ legnagyobb marhasága is. Mindamellett olyan csípős a nyelve, mintha Erős Pistát evett volna. Talán a hét vége felé jön meg az esze, és próbálja megoldani a problémát a kollégáival és otthon is.


Rák (jún.22.júl.22.)

Ne szégyelje, nyugodtan menjen el egy pszichológushoz, mert divatos szóval - annyira szenzitív lesz a héten, hogy ez már saját magának is sok. Dobja sutba az Önre oly jellemző gőgöt és merjen segítséget kérni problémái megoldásához. Hót ziher, hogy lesz ennél jobb hete is, de azért ne menjen a Tiszának (vagy Dunának - ez ugye helyi adottság kérdése)!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Esélyes, hogy a héten bepasizik, vagy becsajozik. Jobbik eset, ha már nincs párja, bár a csillagok szerint ez az új, kibontakozóban levő kapcsolat tartós lesz. Az elmúlt hetekben viszonylag normális volt, de várhatóan a héten ismét kibújik Önből az önző állat. Mindenkinek be fog szólni, akinek eltér a véleménye az Önétől.


Szűz (aug.24-szept.23.)

Libidója veszélybe sodorhatja. Nagy a csábítás, és csak Ön dönti el, hogy semmibe vesz-e a partnerét, vagy idegen vizekre evez. Akar szemét disznó lenni? Figyeljen, mint vadász a lesen. Nagy eséllyel kirabolják vagy meglopják valamelyik nap, ha nem jár nyitott szemmel. Satnya izmait egy kicsit edzhetné egy konditeremben.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Miért van az, hogy Ön mindig az anyagi csőd szélén áll? Nem bír szabadulni a gondolattól, hogy van még olyan bank, vagy magánszemély, aki hisz Önben és még képes hitelezni. Mi a fenének újabb hitel? Úgyis hülyeségekre költené a pénz, mert a keze olyan, mint a szita. Ez nem a földi javak hete, de a szerelemben sem lesz nagyobb sikere.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Belépünk a Skorpió havába! Biztos ez az oka annak, hogy bár itt a borongós ősz és Ön még mindig nem depressziós. Máskor ilyenkor már azt fontolgatja, hogy leugrik a tizedikről. Sőt, még a munkakedve is kezd visszatérni! Az viszont nincs kizárva, hogy a héten az eddig elfojtott indulatai napvilágra törnek és pusztítani fognak. Szeret és gyűlöl egyszerre! De nehéz lehet egy Skorpiónak!!!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Ön mindig olyan, mintha karót nyelt volna. Itt az ideje, hogy megmutassa környezetének, hogy az Ön ereiben is vér folyik, és igenis van humora, bár ezt még a saját anyja sem sejtette eddig. Manapság a jó bornak is kell reklám (vagy marketing). Miért halogatja hónapok óta, hogy felkeresse orvosát? Essen már túl rajta, a fenébe is!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Vegye le a szemellenzőjét és vegye már észre, hogy hárman is ki akarják "nyírni"! Jobb, ha meghúzza magát a sarokban a hét első felében és gyűjtögeti az energiáját. Tegyen magasról rájuk, akkor békén fogják hagyni. Inkább szélesítse tudásának spektrumát, az sohasem árt. (bocs minden baktól, nem én tehetek róla, hogy mindig ilyen ...)


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Vigyázzon egészségére, mert most könnyen "legödhösödhet". Ne poshadjon már mindig a monitor előtt! Friss levegő barátocskám, az kellene! A smirglihez, (nem is), inkább ráspolyhoz hasonlíthat a héten a viselkedése. Durvává és gúnyossá válhat az Önt kedvelő emberekkel, akik egy kis ideig el is nézik ezt. Vegyen be egy Andaxint és nézzen tükörbe!


Halak (febr.20-márc.20.)

Ami ezen a héten sikerül Önnek, azt ne saját magának köszönje, hanem a vak szerencsének. Bár nem érdemli meg igazán, a bolygóállás mégis kedvez Önnek most. Alkotásra vágyik, de nem tesz bele egy mikursznyi energiát se. Miért gondolja, hogy elég csupán a kreativitása? Miért hisztizik mindenért folyton?

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
Durva és gúnyos én? Ez igazán nem jellemző rám. Oké, néha kicsit pikírt vagyok, de… Az igaz, hogy kevesebbet kell itt ülnöm…Kösz Dominka!

megtekintés Válasz erre: Bianka

Rák
...de azért ne menjen a Tiszának (vagy Dunának - ez ugye helyi adottság kérdése)!

Bocs, tegnap lassú voltam, akár csak a netem. :)
Akkor a fejedet se nyomd bele a Szinvába!
D.

megtekintés Válasz erre: Horoszkóp

Bianka!
Kapcs. ford.
D.

Rák
...de azért ne menjen a Tiszának (vagy Dunának - ez ugye helyi adottság kérdése)!

megtekintés Válasz erre: kalozlány

Hogy csípős lenne a nyelvem? Inkább játékos szokott lenni… aszongyák…
:)

Ikrek!!!
Kedves Kalózlány!
Neked egyszer készítek szexhoroszkópot...:)))!!!
Úgy látom, hozzád az áll a legközelebb.
D.

megtekintés Válasz erre: Bianka

Szinvának.
Az amúgy is csak bokáig ér.

Bianka!
Kapcs. ford.
D.
Jaj, Dominka! Ilyet írni a Nyilasokról??!! Nem ilyenek vagyunk!!! Azért pusss: Angel:)
Szinvának.
Az amúgy is csak bokáig ér.

megtekintés Válasz erre:

Na !

Én ezt kikérem magamnak! -Minden nyilas nevében!!
Te ezt honnan barkácsoltad össze?
Még-hogy karót? Én?......

:-(

Te is? Én is! :-)
 
Na !

Én ezt kikérem magamnak! -Minden nyilas nevében!!
Te ezt honnan barkácsoltad össze?
Még-hogy karót? Én?......

:-(

megtekintés Válasz erre: kalozlány

Hogy csípős lenne a nyelvem? Inkább játékos szokott lenni… aszongyák…
:)

Azt mondják? Biztos vagy benne, hogy mindig az igazat? Csakis az igazat...
De ki akarja mindig az igazat hallani? :-)
Hogy csípős lenne a nyelvem? Inkább játékos szokott lenni… aszongyák…
:)
:D Na ebből egy szó sem igaz, még az orvosomnál is épp múlthéten voltam.
Megkönnyebbültem. Most legalább nem azt jósolták a csillagok, hogy az egész hetem szívás lesz, és vállalkozzak, de minek :D
Köszi, üdv, Zsizsik
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: