újabb események régebbi események további események
15:53
wmltuk regisztrált a weboldalra
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp február 27 -március 05.

2012. február 27.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Ne ugorjon mindjárt kútba, csak mert a főnöke tesz magasról a fejére! Hiába pattog, észre sem veszi, úgy ahogy Ön sem a kedvesét! Ő most mégis megérti, hogy jelenleg egy önző barom, és odaadóan támogatja a hülyeségeit, ambícióit.


Bika (ápr.21-máj.20.)

Take it easy!, vagyis ne vegyen mindent vér komolyan, hanem lazítson! Olyan erőszakos, hogy véleményével szinte megfújtja környezetét ezen a héten. Ne legyen utálatos folyondár, mert mindenkit megfújt maga körül, és előbb utóbb kikapálják!


Ikrek (máj.21-jún.21.)

A szó, ami jellemző ezen a héten Önre a fáradság, mert mostanában rendszeresen sztahanovista a munkahelyén. Legszívesebben belekuporodna kedvese ölébe és könyörögne egy kis gyengédségért. Itt az ideje, hogy szervezzen egy ilyen estét!


Rák (jún.22.júl.22.)

Rendesen odatette magát az elmúlt hetekben a munkában, munkatársai viszont lazsáltak, mert bíztak Önben. Tartson egy kis szünetet, vagy csökkentse munkaórái számát. Ezen a héten inkább szerelmeskedjen, vagy legalábbis álmodozzon róla!!!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Még Ön számára is meglepő, hogy mennyi ember kíváncsi arra, amit mond, pedig néha sok sületlenséget hord össze. Attól, hogy most sikereket ér el ne szálljon el! Annál inkább törekednie kellene, hogy a földön maradjon.


Szűz (aug.24-szept.23.)

Be nem áll a szája... Kétszer, háromszor...százszor is gondolja végig, hogy kinek mit mond, mert oltári galibát okozhat, vagy éppen tőrt döfhet olyan valaki hátába, akit nem is akart bántani. Ne játssza a buta szőkét!


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Érzi a tavaszt? Szerelmes vagy legalábbis odaadó a párkapcsolatában? Végre, mert ez nagy átlagban egyáltalán nem jellemző. Vágyik a lakásból ki, hát menjenek, és csináljanak valamit együtt, hátha jót tesz az egyébként túlfegyelmezett életének.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Mi lenne, ha végre egy kicsit empatikusabb lenne a szokásosnál? Biztosan meghálálnák az emberek, de a párja tuti. Ő már igen nehezen viseli éles nyelvét és ironikus humorát. Legyen megértőbb, vagy legalább tegyen úgy!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Üljön le, egyedül vonuljon félre, és tűzzön ki valamilyen célt maga elé, ha már lusta volt ezt megtenni újévkor. Változtasson a begyöpösödött szokásain, mert akkor új lehetőségek nyílnak. Open your mind!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Szokásosan úgy dolgozik, mint egy Shafhausen óra, most sem befolyásolja ebben az, hogy romantikus gondolatai vannak. Ezt ne gyengeségnek fogja fel, hanem kovácsoljon magának előnyt ebből, vagy csak élvezze!

Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Már megint alig alszik, mert a munka és a pénz kötik le az agysejtjeit. Így persze semmi és senki másra nem marad ideje, pedig kedvese szomjazza társaságát! Adjon már neki inni! :) (B verzió: ha nincs párja, akkor szerezzen be 1-et minél hamarabb!)


Halak (febr.20-márc.20.)

Olyan, mintha egy hintában ülne, egyszer fent, máskor lent. Ne viselkedjen úgy, mintha "bipoláris" lenne, mert szinte menekülnek Ön elöl. Szorítsa össze a fogát és viselkedjen! Na jó, egy kicsit álmodozhat amellett, hogy kontrollálja magát!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. március 4. 15:16
C verzió nincs a vízöntőnek? ;) Köszi a tippet! :))
A
2012. március 4. 15:09
Kedves Dominka!

Ez a hét egész jól végződött, de vajon mit tartogatsz nekünk a következő hétre?

Pussz, Tündér
 
2012. február 29. 07:51
Dominka, mit követtem el, hogy nem egy fergeteges randit jósoltál nekem inkább? :D
Tényleg fáradt vagyok, de tavasz van és majd többet alszom. :)

Puszik
2012. február 27. 20:26
Hm, vagy kibújtam a bőrömből, vagy megváltoztam, de mostanában nagyon nem illik rám semmi. (kos)
2012. február 27. 18:39
Rendben. Igyunk együtt. Egy vízöntő.
2012. február 27. 17:38
Hát nekem is a "B" verzió inkább a kedves! :-) Talán majd most!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: