újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp január 30 - február 5.

2012. január 30.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Ha Mr. Alkohol eddig a jó barátja volt, akkor a héten még inkább kézen-fogva járhatnak, ha nem örömében, akkor bánatában. Hogy mit, az nem is számít, a lényeg, hogy üssön! De ha azt hiszi, hogy ezzel majd Ön lesz a sztár, hát rossz úton jár. Ön kevés, mint apácazárdában a fitymacsattogtatás. Kapja össze magát és nézzen szembe a tényekkel!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Néha úgy érzi, hogy sosem keveredik ki a pénzügyi zavarokból. Nem lehet, hogy egyszerűen csak a fontossági sorrenden kéne változtatnia? Vagy már lemondott arról, hogy valaha is jó lesz? Ha a játékban most nem is sikeres, a héten a szerelemben tarolhat. Ha eddig szingli volt, most megfoghatja az istenek lábát. De vajon észreveszi-e a lehetőséget?


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Kicsit nyugodtabb vizekre evezhet a héten, ha van párja, imádni fogja az ön kettős vagy ki tudja hányas személyiségeit, és nem fogja a pszichiátriára küldeni. Ha kitesz magáért, egy egész háremet eljátszhat. Ha azonban férfi, akkor most azzal arathat a szerelemben, hogy hol a kisfiús báját kapja elő, hol a lehengerlő férfiasságát. Mindegy, hogy szingli vagy sem, engedje szabadon az ösztöneit, és nem fog csalódni.


Rák (jún.22.júl.22.)

Ha a türelmetlensége miatt egyre több a feszültség és a vita a családjában, éppen ideje önmagában keresni a megoldást. Törekedjen változatosságra és változtatásra, és nem járhat rosszul. Nem biztos, hogy az a jó Önnek, amire mások azt mondják, hogy jó. Merjen önmaga lenni, szálljon széllel szembe! Ha leküzdi a félelmeit, élvezni is fogja.


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Munkahelyi zűrök adódhatnak a héten, de ha keményen kiáll önmagáért, és a véleménye mellett, akkor nem érheti baj. Végül minden jóra is fordulhat. Ha kapcsolatban él, tartsa nyitva a szemét! Valaki bele akar rondítani az idilli hétköznapjaikba, ne engedjen neki! Egyedülállóak a héten kerüljék el az SMS-randikat! Perverzek a láthatáron!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Vigyázat! Rózsaszín köd kerülgeti! Na, nem a gutaütéstől, hanem valaki gyengéd érzelmeket táplál Ön iránt. Ha egyedülálló, akkor élvezze ki a potya lehetőséget, ha azonban van párja, akkor vagy csatolja fel az erényövet, vagy szervezze meg alaposan a kettős életét. Végezetül pedig ne feledje, hogy mindennek ára van!


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Úszik az adósságban, de mégis úgy él, mint Marci Hevesen. Most ne a bútorvásárlást fontolgassa, ha nem akar az adósok börtönébe kerülni! Ja, hogy nincs is teljesen tisztában az anyagi helyzetével? Talán időben le kellett volna szokni a fűről. Ne csak az izmaira gyúrjon, hanem az agyára is! Ha még nem késő... bár...?

Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Tartsa nyitva a szemét! Lehet, hogy észre sem veszi, és a főnöke beleugrasztja egy biszex szerelembe. Vagy éppen erre vágyott a monoton hétköznapokban? A munka ugyanúgy elárasztja, mint eddig, de Ön intenzív és tetterős, mint mindig. Semmi sem jelent akadályt. A hét tele van pozitív töltéssel, újítsa meg energiáit!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Ne dolgozzon annyit! Nem lenne éppen ideje kirúgni a hámból és élvezni az élet napos oldalát? A szingliknek a hét kedvező fordulatokat hozhat a szerelemben, akár még esküvő vagy keresztelő is befigyelhet. Ha párkapcsolatban él, akkor most megerősítheti a köteléküket. Mikor próbálkozott utoljára boszorkány praktikákkal?


Bak (dec.22-jan. 20.)

Be van havazva mint mindig, de nincs ezzel semmi gond, ha élvezi. Csakhogy biztosan élvezi? Néha húzza le a rolót, és csapjon egy görbe estét a párjával, rúgjanak be, és rendezzenek egy vetkőzős pókert. Próbálták már a Swinger klubokat? Talán éppen ideje / újra /? Ha egyedülálló, akkor most nyissa nagyra a csipáit, mert lehet, hogy nem csak a bugyiját/gatyáját akarják lenyúlni!


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Megint egy lépéssel távolabb került a szerelemtől, de na aggódjon, így legalább nem érheti az a veszedelem, hogy elrabolják a szívét. De azért csak óvatosan! Jön még kutyára dér, és macskára autókerék. Inkább a munkába vesse bele magát, az legalább megtérül. Ha mégis lenne egy lelkes rajongója, hát becsülje meg, főleg, ha nem fogja vissza a szabadságvágya kiélésében.


Halak (febr.20-márc.20.)

Sikeresnek érzi magát, és ez tovább növelheti az egóját, de tudj' Isten, Önre is fér néha. Az jó, ha nem másban keresi a megerősítéseket, hanem önmagában találja a kapaszkodóit, de azért néha nem árt odafigyelni a bántónak érzett kritikákra is. A szerelemben is legyen óvatos a héten! Ámor jól célozhat, akár kapcsolatban él, akár nem.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

A szívem marad a helyén... :) és még a szabadságigényemet is kitombolhatom... remek hírek.
Hogy mi van?? Most akkor tegyek a vízbe valami alkoholt???
"Ne dolgozzon annyit!"

Kösz!:D
Kificamítottam a térdem (vagy mi:)), alig tudok menni. Mondom a munkahelyen, h. alig tudok menni, a lépcsőzés kínszenvedés, a guggolás csak álom, mi lenne, ha holnap nem mennék?
Válasz: itt csak ülni kell.

:D:D:D

Van humora a csajnak:)
Na tessék! Ilyen az én szerencsém?! :-)
Kedves Dominka!

Ahogy elnézem, ismét mozgalmas hetünk lesz! :)

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: