újabb események régebbi események további események
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:28
Esmeraldosmgi regisztrált a weboldalra
07:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:25
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
22:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:41
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
17:12
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
17:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp március 12-18.

2012. március 12.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Párja meglepetései elhalmozták az utóbbi időben? Épp ideje, hogy valami fergeteges meglepetéssel újítsa meg kapcsolatukat. Ha nincs párja, most igazi kapása lehet, és tele lesz a hálója halacskákkal! Vesse bele magát a dolgok sűrűjébe!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Nem dolgozik egy csöppet sokat mostanában? Talán éppen ideje kivenni egy kis szabadságot és nyakára hágni a zsebpénzének. Elvégre egyszer élünk, nem igaz? Volt már idén síelni vagy tengerparton hasat süttetni? Ha egy kis kalandra vágyik, most büntetlenül megteheti!

Ikrek (máj.21-jún.21.)

Gyengédebb énje kicsit taccsra van vágva, de biztos benne, hogy úgy a legjobb gyógyítania a szívét, ha a vagányabb énjét veszi elő és beleveti magát az élet sűrűjébe? Talán ideje végre rendeznie a sorait, és szembenézni a realitásokkal. Éljen az Önben rejlő kettősséggel, de közben óvatos is! Nem csak a tűz égethet.

Rák (jún.22.júl.22.)

Ingerültségét ne a családtagjain vezesse le, akkor sem, ha úgy érzi, hogy megérdemlik. Szerelmi élete kalandos, mégis sivár. Most több partner közül is válogathat, de egyikbe sem szerelmes a szíve legmélyén? Ne érezze úgy, hogy bármit sürgősen kellene eldöntenie, ne kapkodjon!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Legszívesebben ki se mozdulna otthonról, hanem csak őrizné a kényelmet és biztonságot nyújtó barlangját. Hódításait ne verje nagydobra, mert irigyei sokasodhatnak. A munkahelyén teljesíthetne jobban is. Talán influenza kerülgeti? Bevette a C vitamint? Kerülje a fertőzőforrásokat!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Talán úgy érzi, hogy a szerelmi bánat sosem fog elmúlni, de gondolt már arra, hogy rossz választás volt és jobbat érdemelne? Az életben semmi sincs véletlenül. Ha valami véget ért, el kell engedni és tovább lépni. Tekintsen mindig előre, mert ha csak egy valaki után sóhajtozik, nem veszi észre, hogy mit hagy ki, és kiket hanyagol el.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

A héten utazás várhat Önre, ne költse a keményen megspórolt pénzét másra! Talán ideje bemutatni a kedvesét a családjának, de legyen körültekintő a körülményeket illetően! Valaki nagyon vár Önre, talán ideje meglátogatni a családtagjait? Ne feledkezzen meg az ajándékokról sem!


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Itt az ideje a szabadságnak és annak, hogy a munka szót is kitörölje a szótárából. Vesse bele magát egy nagy buliba, és nyissa nagyra a szemét, mert most igazán hódítani fog az ellenkező nemnél. Most senki sem fog nemet mondani Önnek! Talán nem is mernek, amikor megismerik az igazi énjét.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Még mindig Önről álmodik az egyik exe. Valamit kéne tenni ez ügyben. Vagy kezdje újra, vagy ábrándítsa ki végleg. Önnek sikerült már döntésre jutnia abban, hogy mit akar? Munka terén most új lehetőségek adódhatnak, talán még előléptetés vagy új feladatok várnak Önre!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Mostanában csak visszautasítás éri az ellenkező nem részéről, de a héten fordulhat a kocka, és olyanról is lekerülhet a bugyi, akiről nem is álmodott! Azért nem árt a szervezés, ha nem akar lebukni. Jól meggondolta? Ha párkapcsolatban él, most harmonikus időszaknak néz elébe. Lubickoljon bátran a megszokott kényelemben!

Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Legyen óvatos a kapcsolatában, mert a párja nem mindig viseli jól, ha elhanyagolja. Bár Ön azt gondolja, hogy egy kis kedvességgel leveszi a lábáról, és ez így is van, de ne éljen vele vissza! Senkinek a türelme sem tart örökké. Szingliknek a héten új lehetőségek adódnak, úgyhogy járjanak többet emberek közé!


Halak (febr.20-márc.20.)

A melegedő időben a halastavak felolvadtak és az Ön szíve is tavasziasra fordul. Talán egy új szerelem is kilátásban van, kérdés csak az, hogy él-e a lehetőséggel. Néha nem veszi észre mások jelzéseit, és néha nem jó helyen keresgél. Ne legyen egysíkú, nagyra nyílik Ön előtt az élet kapuja!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. március 20. 17:42
Egy lépést tettem előre, egyet meg hátra. A lehetőség egyelőre "nagy ívben" elkerült. :-) Na talán a jövő héten több szerencséje lesz!
2012. március 12. 09:38
Nocsak, épp ezen gondolkodom, hogy elballagok egy kis táncira a hétvégén. :)) Lesz ünnep bőven, 4 napos hétvége, meg addigra már csak meglesz a kis uncsihugi :))

Köszi:A
2012. március 12. 07:13
Kedves Dominka!

Ahogy elnézem a héten a legtöbbünknél tombolni fog a szerelem. Biztosan a tavasz teszi!
Köszönjük az e hetit is!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: