újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp március 19-26.

2012. március 21.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Ösztönlény legyen! Bízzon megérzéseiben és dolgozzon, mint egy állat. Koncentráljon jelenlegi partnerére, csak a nagyanyám nokedlije élvezhető melegítve, nem a régi szerelem.


Bika (ápr.21-máj.20.)

Olyan stabilak mostanság a dolgai, mint egy jól megtermett Buddha-szobor. Magánélet és karrier terén is harmonikus most az élete. Minő öröm és boldogság! Bárcsak így maradna!


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Fusson, rohanjon el az intrikák elől, mert most mindenki kavargatja Ön körül a dolgokat, amitől folyamatosan hányingere támad. Védje meg magát, vagy meneküljön egy vigasztaló, jóakaró karjaiba!


Rák (jún.22.júl.22.)

Verjen az asztalra, és végre ne hagyja, hogy hülyének nézzék. Miért mindig a párja mondja meg a tutit, miközben ön hajbókol előtte. Van saját személyi száma, gondolom véleménye is. Azért mindenáron ne akarjon mindenért ölre menni.


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Lángoló és szenvedélyes hangulatban van mostanság. Egyszerre szenvedélyes szerető és tettre kész karrierista. Olyan, mint egy felhúzós játék, csak figyelje, hogy el ne törjön a rugó! Miért van az, hogy az önfeledt magatartása is önpusztítóvá válhat?


Szűz (aug.24-szept.23.)

Romantikus hangulatától csömöre van a környezetének, a hektikus viselkedésétől meg egyenesen rosszul vannak. Szerelmes? Na jó, itt a tavasz, de nem kell mindjárt úgy viselkednie, mint egy éretlen kamasznak.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Nem is olyan lesújtó a bankszámlája mostanában, ami valljuk be most elégedettséggel töltheti el lelkét. Gratulálhat magának, és kivételesen ne legyen annyira smucig párjával és saját magával.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Állandóan pörög és rohan. Úgy érzi, hogy valamit mindig elfelejt, kihagy, lekésik. Nyugi, hagyjon magának időt. Üljön le egy napfényes padra és igyon egy jó KV-t. Meglátja szebbnek fogja látni utána a világot.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Valam(k) i váratlan történhet Önnel ezen a héten. Lássa meg a jót, ha spontán beesik, történik valami az életében. Mondjuk az nem jó, ha felesége/férje van a beeső személynek...


Bak (dec.22-jan. 20.)

Cél rajt győzelemre hajt? Azt gondolja, hogy kitűz valamit maga elé, és ha kemény munkával is, de eléri? Erre aztán nincs garancia. Lehet, hogy csak nagy szívásokkal jut el oda, ahová szeretne.


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Most olyan klasszul alakul az élete. Több pénz, nagyobb megbecsülés. Mégis valami, vagy valaki hiányzik az életéből, amitől igen frusztrált lehet. Ne azt keresse, ami még nincs, hanem örüljön a "van-nak"!


Halak (febr.20-márc.20.)

Mint egy fúria, senkit sem kímél. Most mindenkit elüldöz maga mellől, mert egyedüllétre vágyik. Ez baromi veszélyes lehet, mert elfordul környezete Öntől, mert ok nélkül mogorván viselkedik.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. március 26. 15:39
A végére mégis csak kialakult..., ezt elteszem, a jövő hétre is maradjon belőle. :-)
2012. március 26. 14:01
Előfordul a Halaknál.. :)
2012. március 22. 09:40
Hogy klasszul alakulna, az enyhe túlzás, de nem panaszkodom... :)) Még sosem volt úgy, hogy nem volt sehogy.
Köszi
Ailet
 
2012. március 22. 07:48
Egy vigasztaló jóakaró karjaiba? De jó is, ha néha lehetek én a gyengébb.
2012. március 21. 20:11
A francot sem érdekli a régi szerelem?? Nincs is olyan, nem is volt!! Ez a szerelem, ami és aki most van ;-))
2012. március 21. 16:15
Rólam is szólhatna, de kár, hogy valaki másról inkább. Hol van, nem érzem?... de azért örülök, hogy van. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: