újabb események régebbi események további események
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp március 5-11.

2012. március 5.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Legszívesebben csak henyélne naphosszat az ágyban és elvárná, hogy körülugrálják. Csak azért óvatosan, valaki rossz szemmel néz Önre! A közlekedésben legyen óvatos, és vigyázzon az értékeire! A szerelemben viszont romantikus percek várnak Önre!


Bika (ápr.21-máj.20.)

A családjában most nehézségek várhatóak, egyre nehezebbnek tűnik minden, de legyen erős, mert hamarosan változás fog beállni. A terheket ossza meg másokkal, mert Önnek is csak két válla van. Néha legyen önző, és önmagával is törődjön!


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Legszívesebben ledobna minden terhet a válláról és elbujdosna egy lakatlan szigetre. Egy baja van csak az ötlettel, hogy ott nem lenne kivel flörtölni. Erre pedig remek lehetőség adódik a héten, csak nyissa nagyra a szemét!

Rák (jún.22.júl.22.)

A szerelmi életét ideje lenne tisztába tenni, és végre eldönteni, hogy mi az igazából, amit Ön szeretne, és ami Önnek jó, és nem másnak. Néha nehéz dönteni, ha több pasas is fűzi, igaz? Lehet, hogy egy egyelőre titkos imádója lesz az igazi, akiről nem is gondolná?


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Legszívesebben a családját feltenné egy vonatra, hogy üdülni küldje őket, ha már Ön nem mehet. Első a kötelesség, de ne csak a munkahelyén teljesítsen, hanem otthon is. Különben mi lesz a családdal? Ha egyedülálló, akkor itt az ideje egy kicsit szétnézni a húspiacon. A csillagok kedveznek a romantikának a héten.


Szűz (aug.24-szept.23.)

Hamarosan változás áll be a családi csomagba, talán esküvő vagy keresztelő is kerekedhet a végén! A munkahelyén ne töltsön túl sok időt a túlórákkal, az értékes időt semmi se hozza vissza, amit máshol meg elveszít. Lehet, hogy nagyon is hiányzik valakinek?


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Úgy érzi, hogy tavasz van és dúl az I Love You? Jól érzi, és használja is ki minden percét, mert ha most nincs párja, találhat, ha nyitott szemmel jár, viszont, ha van, akkor felejthetetlen pillanatokat élhetnek át együtt! Használja a fantáziáját, most érdemes!


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Bár a jó idő késik, az Ön szíve úgy kivirágzik, mint egy szivárványszín virágoskert! A fehérneműjét el is felejtheti a héten, mert fergeteges party várhat Önre, ha nyitva tarja a szemét! A szerencse is Önre mosolyog a héten! Mikor vett utoljára sorsjegyet?


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Egy régi szerelme válaszra várhat, nem árt, ha körül néz a párkapcsolati listáján, biztosan talál rendeznivalót. Közben azért ne feledkezzen meg az egészségéről sem, mert valami kis homok kerülhet a gépezetbe. be van oltva veszettség ellen? Megvesznek Önért az ellenkező nem tagjai! Ez fertőzhet!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Tele van új ötletekkel és változások hadát tervezi a munkahelyén, de nem feledkezzen meg róla, hogy a túlórák és a rengeteg gépezés, valamint a házhoz rendelt gyorséttermi kaják egy valaminek kedveznek! A sörhasnak! Mikor diétázott utoljára? Konditerembérletet már váltott ki idén?

Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Míg a múlton rágja magát, nem veszi észre és elhaladnak Ön mellett a jelen lehetőségei, amelyek a jövőt is megváltoztatnák. Lépjen tovább, bármi is nyomja a kicsi szívét, különben lemarad a lehetőségekről, és az idővonat, csak előre halad, vissza soha! Soha! Soha! Sikerült megjegyezni?


Halak (febr.20-márc.20.)

A héten az álmodozásnak és a képzeletnek van itt az ideje. Bújjon ágyba egy jó könyvvel, egy pohár itallal és a kedvenc csokijával. Ha van párja, persze őt is maga mellé engedheti, de ha nincs, most megteszi egy cica is. Van cicája? A menhelyeken beszerezhet egy hálás kis dögöt, ha nincs még!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. március 5. 22:00
Miért? Van idő? Mindig elfelejtem... :)))
Köszi:A
2012. március 5. 21:57
Soha nem mond, hogy soha, főleg nem ennyiszer! Most elérted, hogy megjegyezzem! :-)
2012. március 5. 21:54
Hálás kis dögöt?! Felülmúltad önmagad:P:D:D:D
 
2012. március 5. 19:01
Szia Dominka!

Ez a titkos imádós dolog nagyon édes. :)
2012. március 5. 14:06
Kedves Dominka!

Nagyon köszönjük, ahogy elnézem, nem semmi hetünk lesz!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: