újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

"Energizálás történik"

2011. február 13.

Vissza a naplóhoz

Mikor a palackot kinyitom a hüvelykujjammal, az egyet pisszen, s eláraszt a tömény, zamatos energia ital illat. Már-már a palack épségét féltve biggyesztem az ajkaimhoz a palackot, hogy ne vesszen kárba egyetlen egy csep sem. Mikor legördül az arany nektár a torkomon, hozván maga után a csodálatos ízt...mintha az ember a mennyben érezné magát. Ezen reakciókat, csak egyetlen egy energia ital tudja kiváltani belőlem: A Zöld Monster.
Nyáron kóstoltam meg legelőször eme energia italt, mivel mindenki itta, kíváncsi vagyok, hogy milyen az íze, és mit vált ki belőlem. A hatás nem maradt el. Vidáman táncikáltam a nyári éjszakában, és breakeltem az aszfalton. Nem, nem volt bennem semmilyen kábító szer, se alkohol. Csupán ez az ital. Rendkívül élénkít, és fel tudja dobni az embert.
Persze, úgy beszélek róla, mintha függenék tőle, de ez nem így van.
Nem lehet függeni tőle, csak olyan érzés, mikor mi, fiatalok, kezünkbe vesszük a hűs dobozt, és ledobjuk a torkunkon, majd átjár minket az élénk energia, az körülbelül olyan számunkra, mint a felnőttek kávézási szokásai.
Mondhatni nekünk fiataloknak az energia ital = kávé.
Kárt nem okoz, viszont felfrissít, élénkít, és szükség is van rá - nekem speciel nagyon, hisz mikor 3 db Hálózatismereti óra van, és csak a tanár arcát bámuljuk mind a 45 percben, kell az energia, hogy ne ugorjak ki az ablakon, vagy ne dőljek rá a billentyűzetre. Ráadásul ha még olyan tananyag van, ahol csak szöveg, szöveg, szöveg...és...lám-lám, szöveg található, az embernek elmehet az életkedve is. Régebben hiába aludtam tizen órákat, álmos voltam, és a pad+tolltartó kombó remek párnázási lehetőséget adott a kobakomhoz, mely által rendkívül jó ízűt tudtam aludni. Irodalom óra közben. De manapság nem fordul elő, hála a Nagy Zöld Monsternek.
Hatalmas éljenzés, és hurrá az energia italoknak, és legfőképp a Monsternek! Hip-hip....Hurrá

Bátran ajánlom mindenkinek, legalább egyszer próbálja ki. Nem lehet rászokni, viszont megvan a hangulata.

A bejegyzést írta: Cranium

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: