újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

HALAK nő – Bájos és álmodozó

2012. január 14.

Vissza a naplóhoz

Akit érdekel, milyen is vagyok, olvassa el. Hosszú, de tartalmas és 99%-ban igaz rám. A legrészletesebb és legigazabb jellemzés, amit valaha olvastam. A régi naplóbejegyzéseim közt találtam rá:

Meglehetősen ellentmondásos teremtés. Kiismerhetetlen, akár a tenger. Alaptermészete halk, nyugodt, csendes, de iszonyú viharok dúlhatnak a lelke mélyén, akár a nagy haragos vizeken. Légies, érzékeny és törékeny, szelídsége felül az arcára, találhatunk azonban közöttük tagbaszakadt, férfias típust is. Általában kissé alvajárónak tűnik, leggyakrabban előrefésült frizurája pedig mindig rendetlennek hat, s azt az érzést kelti, hogy éppen most ébredt föl, s még nem tért teljesen magához az álomból. Rendkívül nőies, vonzó, az egyik legbájosabb asszonytípus. Közülük néhányan nagy hangsúlyt helyeznek öltözékükre, mások viszont elhanyagolják magukat (olykor otthonukat).
Egykönnyen az ujja köré csavarhat bárkit, s ezt elsősorban azzal éri el, hogy hagyja a másikat beszélni, kitárulkozni. Remek a beleérzőképessége, jól tud alkalmazkodni társa hangulatához. Tudja, mikor hallgasson, mikor beszéljen. Beszéde halk, s ő maga ki nem állhatja a harsányságot, a viszályt, menekül belőle.
Aki nem ismeri közelebbről, azt gondolná, hogy meglehetosen védtelen, gyámolításra szoruló, de ez csupán a látszat. Nagyon is határozottan képes haladni a maga által kijelölt úton, célja felé. De ehhez szívesen nyeri meg partnerét, környezetét, akiket ösztönösen képes saját szolgálatába állítani. S teszi ezt roppant szeretetreméltóan, kedvesen és nagyon határozottan.
Ugyanakkor ha a környezetében valaki elesett, bajban van, segítségre szorul, a halak nő habozás nélkül mellé áll. Mindent elkövet, hogy talpra állítsa. Szívesen ápol beteget, vállal valamilyen feladatot azokért, akik számára kedvesek, fontosak. S mindezt önzetlenül teszi.
A Halak nő hangulata meglehetősen szélsőséges, de ezzel nem terheli környezetét. Ezzel elsősorban a saját életét nehezíti meg. Érzelemhullámzásai rendkívül széles skálán mozognak, a legjobb hangulatából képes rövid időn belül egészen mély depresszióba zuhanni. De amilyen könnyen támadnak lelkében a viharok, olyan hamar el is múlnak, s máris a régi, nyugodt, kedves társ.
Fantáziája színes, igen kreatív. Részt vesz mindenfajta társadalmi megmozdulásban és ilyenkor néha hajlamos a sznobságra. Nagyon sok hivatásban, muvészeti ágban kiválóan megállja a helyét, kivívja környezete elismerését. Akkor jut el igazán muvészete, hivatása csúcsára, ha olyan társat tud maga mellett, aki mindenben támogatja. Mert még a legtehetségesebb Halak nőnek is szüksége van időről-időre a bíztatásra, önbizalma erősítésére.
Tökéletesen alkalmazkodik otthonához, igen házias, az otthonülő nő típusa. Igen jól válaszol az érzelmi behatásokra, jó beteggondozó, mivel a jótékonykodás veleszületett vonása. Remek házastárs, jó anya és szexuálisan is kiváló partner. Ha megfelelő társat talál – egy életen át – ha nem is kiegyensúlyozottan, de békességben, harmóniában tud élni. Ez nem jelenti azt, hogy neki nincs szüksége flörtre, izgalmas kalandokra. Sőt nagyon is van.
A Halak asszony szeret veszélyes helyzeteket teremteni, akkor érzi igazán jól magát, ha valami kistitok lengi körül. Kalandjait nem veri nagydobra, de partnere nem lehet teljesen nyugodt abban, hogy mi is jár álmodozó, szelíden mosolygó kedvese fejecskéjében.
Házassága mégis tartós és legtöbbször egy életre szól, ha szeretik, megbecsülik s elfogadják. Ha megcsalják, többnyire nem csinál jelenetet, utálja a drámai szituációt. Keres magának ő is egy partnert, hiszen rendkívül nagy szüksége van a szeretetre és a szerelemre, és ha révben érzi magát, átúszik az új házasságba.
Telihold idején rendkívül tevékenyek és sikeresnek érzi magát (ilyenkor álmatlanság vagy idegesség is gyötörheti), újhold idején pedig fáradttá és nyomottá válik.

A bejegyzést írta: Reenzy

Hozzászólások

időrendi sorrend

Szia Reenzy!

Köszi az útmutatást! ;)

Pusz:A
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: