újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

KRESZ

2011. március 17.

Vissza a naplóhoz

Anya azt mondja, hogy nem érti, Apa miért nem kapcsolja be a kocsi lámpáját, amikor szürkület van, szemerkél az eső, és amúgy is kötelező.
Erre persze Apa azonnal rávágja, hogy miért tenné, hiszen ő kitűnően lát, és nem is érti miért kellett ezt a hülye szabályt bevezetni. Ausztriában már régen eltörölték, és egyébként is ő csak azt a szabályt tartja be, ami ésszerű és a biztonságot szolgálja.
Anya erre rögtön kész a válasszal. A sötétszürke autó beleolvad az aszfaltba, és aki rutinból vezet, annak könnyebbség a fényszóró. Anya is jobban fel tudja mérni a közeleső autó sebességét és távolságát, ha látja a világítását. Lehet, hogy Apa kitűnően lát, de a szembejövő kocsik közül csak egy ne lásson jól, és máris kész a baj! Elég, ha valaki kivág, hogy előzzön. A mai közlekedési morál mellett látszani is kell.
Apa persze jön azzal, Anya ehhez nem ért, és amikor Anya vezet, akkor majd bekapcsolhatja a lámpát, de különben is a világítástól megnő a kocsi fogyasztása, meg ilyenek.
Anya akkor megkérdezi, hogy mi a helyzet a biztonsági övvel? Az is növeli a fogyasztást?
Erre persze Apa is csak hallgat.

A bejegyzést írta: Nurse

Hozzászólások

időrendi sorrend

Szia Nurse!
Én szeretem az övet, mindig bekapcsolom, sőt zavar már, ha nincs bekapcsolva, egy-egy csúsztatott kanyarban segít az egyensúlyomat érzékelni (nekem).
Lámpa..., meg persze, a fekete sötét részeg biciklis is lát az éjszakában, csak őt nem látja senki...
Üdv,
Pinokkió
Szia Nurse! Sajnos nem vezetek..., de párom igen, nekem pedig marad az "anyós" ülés! Puszillak és szép napot! Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: