újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Ragály

2012. február 13.

Vissza a naplóhoz

Azt hiszem, hogy kezd engem is leverni a lábamról az influenza. Kicsit szédülök, taknyosodom, és olyan nehéz kezd lenni a fejem.
Ma délelőtt a zuramat visszavittem a dokinőhöz, ő is még egy teljes hétig táppénzen lesz. Anyu is volt velünk, mert ő meg szerdán fekszik be infulzióra.
Papámék is mindketten kórházban vannak, meg kellett volna csapolni, mert fel van telve vízzel a hasa, de nem nagyon sikerült. Nem tudom mi lesz így, nagyon elhagyja magát, legalábbis nekem úgy tűnik.
Egy csak egy leány van talpon a vidéken, legalábbis eddig még voltam. De most kicsit ágyba bújok, hátha kialszom maga és nem állok be a betegek sorába.

Puszi mindenkinek, este biztos leszek majd, mert muszáj fűteni valakinek éjjel.

A bejegyzést írta: Virág

Hozzászólások

időrendi sorrend

Jaj, nagyon aranyosak vagytok! :)

Köszi az aggódást! Nagyon jóleső!
Ez igen! Erre mondják: Légy férfi...Virág!
Legalább te tarts ki. Amig valaki átveszi tőled a stafétát.De az influenzát nem muszály összrgyűjteni. Citromot,citromot,citromot! Tisztán!

Gyuri
Jajajajaj, sajnállak, de én jól vagyok:D
(poén) De tényleg jól vagyok.


Nem tudok tanácsot adni, és nem is értem, hiszen te sokat vagy levegőn, mozogsz is, ha hosszú távot kell megtenni, autózol,
...fel vagy rendesen öltözve? V. a lakás hideg?
A kajcsijaid is egészségesek, fogalmam sincs miért szoktál megbetegedni...
Úgy értem, h. tényleg jó helyen, jó levegőn, jó kaját eszel, én meg itt penészedem a 4 betonfal közt, a legszmogosabb városban, és még az orrom se taknyos, pedig immunrendszerem =0, stresszfaktorom az égben. Nekem az arcomon látszik csak, h. alig élek.

Talán tényleg azért, mert sokat vállalsz magadra, erre tudok gondolni. Kevesebb net, több könyv, sok házi gyümilé + zöldség, és zép gondolatok.
Szia Virág!

Egyél sok-sok vitamint, narancsot, igyál teát, és pihizzz!

Gyógyulj meg hamar!

Puszi,
Lizi
Szia Virág!
,
Szép, hogy mindenkiről gondoskodol, (egy két dolgot átolvastam) de ahhoz, hogy mindenkinek a gondját tudd viselni, nagyon vigyáznod kell magadra!
Ha ez nem sikerűl, Te fogod magad rosszúl érezni! Ahhoz, hogy mindenkinek Te legyél a mentőangyala, Neked a toppon kell maradnod! Nagyon vigyázz magadra, mert sokan számítanak rád!

Maresz
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: