újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Schumi

2011. március 27.

Vissza a naplóhoz

Anya azt mondja, nagyon bátor tett volt Schumachertől, hogy visszatért a Forma 1-be. Biztosan nem a pénzért teszi, hanem azért mert ez az álma, ezt szereti csinálni és képes kiállni ennyi idősen is a fiatal, ambiciózus versenyzőkkel.
Apa persze rögtön rávágja, hogy ez bizony hülyeség, és nem lenne szabad egy ilyen kaliberű versenyzőnek lejáratnia magát. Egyszerűen tudomásul kellene venni, hogy eljárt az idő, és élvezni kellene a boldog "nyugdíjas" éveket. Mert mindenki sokat vár Schumitól, és csak úgy lett volna értelme a visszatérésnek, ha az élvonalba térhet vissza, mert így ez illúzióromboló.
Anya erre azt mondta, hogy azért, mert valaki 41 éves, azért még nem kell leírni, és a kocsija sem olyan, amivel túl jó eredményt lehetne produkálni. Elvégre ez egy technikai sport. Itt nem csak a pilóta szakértelme és tudása számít, hanem sok függ a kocsi beállításaitól is, de ezt Apa nagyon jól tudja. Talán épp ezért tért vissza, hogy tesztelje a kocsit, és segítsen a fejlesztésben.
Apa szerint ezt megtehetné a bokszutcában is, vagy egy gyakorlópályán, és akkor nem kiabálnának rá fűt-fát és nem járatná le az imizsét sem.
Nem is értem miért védi Anya annyira Schumit. Már nem is a Ferrarinál van, és Anya megrögzött Ferrari rajongó.

A bejegyzést írta: Nurse

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szia Nurse család!
Nekem az a véleményem, hogy Schumi győzni ült be, neki azt ígérték, hogy kap egy nyerő kocsit. Addig míg ez nincs meg, nem tud teljes lánggal égni.
Üdv,
Pinokkió

Így átlátni rajtam! :-)
Na ez az! Ezt mondom én is! Amíg nincs alatta egy nyerő kocsi, addig csak kedvtelésből vezetget. Nem igaz?

Nurse
Szia Nurse család!
Nekem az a véleményem, hogy Schumi győzni ült be, neki azt ígérték, hogy kap egy nyerő kocsit. Addig míg ez nincs meg, nem tud teljes lánggal égni.
Üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: