újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra
19:18
Virág új cikket töltött fel
22:32
AGaqhyUnO regisztrált a weboldalra

VASÁRNAP!

2011. január 16.

Vissza a naplóhoz

Ezt a naplóbejegyzést ma Barbinak ajánlom a lentebbi fogalmazást családjáról írta, s megörökítem, hogy mennyire szeret bennünket, kitartó, hogy részt vett, ott ahova ez kellett, nem cikk, hanem egy 5. osztályos kislány SZÍVE!

Az én családom

Az én kis családom 4 tagú. Anyu, apu, én meg maci. Apu kedvenc színe a kék, ő főz itthon és én is tőle tanulok. Nyáron sokat megyünk az erdőbe gombát szedni. Apukám ezen kívül focizni is tanít, bár nekem nem megy túl jól de azért próbálgatom és szeretem is. Papámtól meg tanultam biciklizni bár már egy ideje nem csináltam, mert nem volt rá időm. Anyukám nagyon szereti a kertet, ő vele szoktam füvet nyírni, ültetni a különböző növényeket. Maci kutyusommal sokat szoktam labdázni, kedvenc játéka a zöld, csipogós gumimaci. Mikor lehozza a tálát az ajtó elé és mellé ül jelzi hogy ő éhes vagy szomjas. Nagyon szereti a kenyeret. Az én kedvenc ételeim a tejfölös tésztával, milánói makaróni, házi tyúk hús leves. A kertünkben két szilva és három alma fa van. Minden évben leszedjük őket és kompótot vagy gyümölcs szószt készítünk belőlük. Minden évben ültetünk krumplit, petrezselymet és répát, nálunk ezek a zöldségek és gyümölcsök csak is bio termékek. Mielőtt beköszönne a tél már azon törjük a fejünket, hogyan készüljünk az ünnepekre! Karácsony előtt felállítjuk a fenyő fát és feldíszítjük. Ez az én családom nekünk ezek a szokásaink vannak.

Vége
- Barbara -

Szeretlek csibe!

A bejegyzést írta: Orsolya

Hozzászólások

időrendi sorrend

Postáska! Az vagyok, s bármit elvehetnek tőlem, de Őt semmiért oda nem adom!

Titeket pedig szeretlek itt a magam egyszerű módján, hiszen a közösségbe mindenki megtalálja a helyét lassan, sose felejtem el mikor ide érkeztél emlékszel?Puszillak Orsolya
De éééédes! :) Még Maci-kutyus is benne van :)
És ahogy olvasom: sokat segít, szorgalmas, ügyes nagylány:)
Büszke lehetsz rá Orsolyánk!

Postáska
Hogy neked mekkora szíved van? Hasonló szépet és jót neked is és családodnak! megtiszteltél a szavaiddal, szívemből! Baráti üdv Orsolya
Szia Barbara!
Black Ice bácsinak is a kedvence a "tejfölös tésztával, milánói makaróni" .-)

És azt kívánom neked és családodnak egyik oldalt a szeretet, másik oldalt a boldogság karoljon, és egészségben, és igaz gazdagságban kísérjen, és óvjon Isten, és az angyalkái bennetek mindörökké!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: