újabb események régebbi események további események
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Impró7 2.0

2012. március 26. - 2012. április 1.
Budapest

Vissza a programajánlóhoz

Interaktivitás és Improvizáció!

A magyarországi improvizációs színházak és interaktív előadások egyhetes fesztiválja.
Házigazda: a Momentán Társulat
Március 26-tól kezdve egy héten át minden este más-más improvizációs csapat lép fel az IMPRÓ - kreatív töltőállomás színpadán.

Tedd magad szabaddá!
A március utolsó hetében látható rendezvénysorozaton a szórakoztató, közvetlen hangú előadások a helyszínen születnek meg. A szereplők nem egy meglévő szövegkönyvből vagy színdarabból indulnak ki, hanem a közönség ötletei és élményei alapján rögtönöznek. Itt a humor, a könnyedség és az empátia lehet válasz vagy megoldás egy-egy problémára, a mindenkiben meglévő kreativitás-potenciál feltárására és fejlesztésére. Ezek az esték valóban segítik a lazítást és a felszabadítást. Itt lesz a playback színház nagyöregjeiből álló Pszínház. Improvokál a pécsi egyetemistákból álló társulat, továbbá a Még 1 Mesét Akciócsport és Nyeső Mari. Jönnek a Gyilkosok, az Itt és Most, valamint a győri Import Impró, de eljön a magas szintű improvizációs kóruséneklésről ismert Soharóza kórus és Földessy Margit vezetésével az IMposztorok Produkciója is. Beveti magát az Operett színház színészeinek zenés improvizációs produkciója, az Impró és Kontra, de természetesen fellép a rendezvény házigazdája és szervezője, a Momentán Társulat is.
A színházi előadások és zenei programok mellett napközben workshopok, szakmai beszélgetések, középiskolás impróversenyek várják az érdeklődőket (lásd a programot).

Kérd Improvénásan!
A második Impró7 megálmodója és megvalósítója (akárcsak az elsőé), a Momentán Társulat. A 10 fiatalból álló kreatív csapat 2000-ben alakult, jelenleg 7 különböző improvizációs előadás szerepel repertoárjukon. 2010-ben nyitották meg az IMPRÓ - kreatív töltőállomást, az interaktív improvizáció magyarországi bázisát.
A külföldön már évtizedek óta rendkívül népszerű műfaj mára Magyarországon is megtalálta a közönségét. Imprócsapatok alakultak a fővárosban és vidéken, majd a kezdetben csak alkalomszerűen fellépő társulásokból rendszeresen játszó, komoly társulatok lettek. Az előadástípusok között akad zenés és prózai, könnyed és lélektani, rövid jelenetekből álló és hosszú történet is. A hazai közönség egy része eleinte kicsit tartott az interaktivitástól, ám pillanatok alatt kiderült, hogy a helyszínen villámgyorsan oldódik a hangulat, és mindenki felhőtlenül szórakozik. Felszabadult kreativitás, igazi szellemi tűzijáték, villám-reakciók és szópárbajok, hipergyors rögtönzések és sok-sok nevetés jellemzi az előadásokat, egyszóval ízig-vérig 21. századi szórakoztatás a javából!
Nem véletlen, hogy a rendezvény szlogenje: Tedd magad szabaddá!

Nagyobb térkép

Feltöltötte: Tündér

Hozzászólások

A programokhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

Ehhez a programhoz még senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: